1
Domaći fudbal

from left Kosta Nedeljkovic, Stefan Lekovic, goalkeeper Omri Glazer, Marko Stamenic and Strahinja Erakovic during the preparation pripremni friendly prijateljski match between Crvena Zvezda and FK Borac Banja Luka at stadium Radomir Antic on June 29, 2023 in Uzice, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

VELIKANI SE ‘BIJU’ ZA ZVEZDINOG ŠTOPERA, A TERZIĆ PORUČUJE: ‘Ostaje sigurno, nikada nismo imali konkretnu ponudu!’ (FOTO)

Objavljeno: 05.08.23 u 12:20

Pokazao je izuzetan kvalitet.

Ako se po jutru dan poznaje, Crvena zvezda može imati sezonu iz snova. Baharovi ratnici su na svim pripremnim utakmicama pred start sezone ostvarili pobede, a najupečatljivija je ona protiv Fiorentine od čak 5:0. Naredna žrtva kaznene ekspedicije iz Ljutice Bogdana bila je Vojvodina u prvom kolu SLS koja je takođe petardirana.

Tokom pripremnog perioda, Barak Bahar je napravio odličnu atmosferu, Zvezda pod njegovom dirigentskom palicom igra organizovano i disciplinovano, a ovakvu igru ‘crveno-belih’ nismo videli odavno. Ono što je Izraelac utemeljio je zadnja linija Eraković-Dragović-Mijailović, koji su delovali neprobojno.

Međutim, taj bedem je ostao bez Strahinje Erakovića koji je pojačao redove Zenita, a u klub se vratio Miloš Degenek. Međiutim, ‘crveno-beli’ rade i na napredovanju omladinskog pogona, a jedan od njih koji su pokazali izuzetan kvalitet još u prošloj sezoni je Stefan Leković.

FOTO: Starsport

Ovaj mladi igrač, rođen 2004. godine, već je stekao reputaciju kao jedan od najtalentovanijih fudbalera u crveno-belom dresu, što je privuklo pažnju brojnih inostranih klubova kao što su Real Madrid Borusija Dortmund.

Leković ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom do 2027. godine, a njegova tržišna vrednost trenutno se procenjuje na milion evra. Tim iz Ljutice Bogdana je odbio ponudu ‘kraljevskog kluba’ u iznosu od 4 miliona evra januara meseca. Odlazak Erakovića značilo bi više prostora i veća minutaža za Stefana, što bi poboljšalo njegov napredak.

Generalni direktor ‘crveno-belih’ Zvezdan Terzić je naveo da on ostaje sigurno i da mora da zauzme Erakovićevo mesto.

– Leković ostaje sigurno, nikada nismo imali konkretnu ponudu. On mora da zauzme Erakovo mesto. Staćemo iza njega, on nije tema da ide iz kluba. – poručio je.

Kako ocenjujete dosadašnji rad Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
19
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter