0
Fudbal

FOTO: Manchester City

SITI POMERA GRANICE: Joško Gvardiol postao najskuplji defanzivac u istoriji fudbala! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.23 u 11:45

Odličan posao ‘građana’.

Fudbaleri Mančester sitija su imali najbolju sezonu u istoriji kluba, osvojišvi ‘trpetu’ (Premijer ligu, Ligu šampiona FA Kup). Nakon duge sezone, usledila je pauza, ali ne baš za sve, pošto su ‘građani’ odmah prionuli na posao u dovođenju novih igrača za narednu takmičarsku godinu.

Poznato je da siti ima klubu koja može da se bori za sve trofeje, a o prvom timu bolje da se ne govori, jer već sve viđeno. Novi šraf Gvarlioline mašinerije je hrvatski internacionalac, Joško Gvardlol, koji je prvukao pažnju sjajni partijama na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ovim transferom je postao najskuplji defanzivni igrač u istoriji, a za ‘građani’ su za njega izdvojili čak 90 miliona evra. Gvardiol je u plavi deo Mančestera došao iz Lajpciga, a prošle sezone odigrao je 42 sustreta i postigao 3 gola, a prethodno je branio boje Dinama iz Zagreba.

Zbog male razlike u prezimenu, strateg ‘Sitija‘ , Pep Gvardiola je na zanimljiv način predstavio novo pojačanje u svom timu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter