9
Košarka

Dante Exum (L) and Nick Calathes during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI OBRT: Kalates ipak u Partizanu!?

Objavljeno: 05.08.23 u 14:25

Nova saga.

Tim Željka Obradovića su nakon završetka duge i naporne sezone napustili Matijas Lesor, Dante Eksum, Janis Papapetru, Jam Madar, Tristan Vukčević, dok su pristigli Mateuš Ponitka Ognjen Jaramaz. Velika želja Partizana bio je Nikola Mirotić, oko koga su se dosta potrduili, ali nekadašnji reprezentativac Španije na kraju je odustao da obuče ‘crno-beli’ dres.

Nakon što im je propao transfer Mirotića, okrenuli su se drugim pojačanjima. Posle odlaska Madara, Obradoviću je potreban igrač na poziciji pleja, ‘Žoc’ se opredeilo za Grka, Nika Kalatesa. 

On se već nekoliko nedelja dovodi u vezu sa Partizanom, ali ništa konkretnije od toga. Kako su mediji u Italiji ranije preneli, Kalates neće obući ‘crno-beli’  dres, već bi trebalo da pojača redove Milana. 

Međutim, stvare se brzo menjaj, a mediji u Turskoj navode da je Kalates blizu sprazuma sa Partizanom. On je u Fenerbahčeu bio višak, tako bi među ‘crno-bele’ mogao doći kao slobodan igrač. Ranije danas je Itudis oteo Raulzinja Neta Obradoviću, tako bi ovo moglo biti odlično pojačanje.

140
29

9 Komentara

    • Ma Obradovic je madjionicar!
      Alo bre ljudi shvatite jednu stvar, Kalates ima 34 godine i sta ce takav u Partizanu!
      Da odradi jednu sezonu, uzme debele pare i ode!
      A taj genije je trebao da se pokrije po usima, jel prvo vodis protiv Reala 2:0, i dovodis do pete utakmice!
      U petoj vodis 20 razlike i gubis 7-8 razlike, to bi svaki trener, kao moralni cin podneo ostavku!
      Zapitajte se kad bi se to desilo Dusku Vujosevicu, da tako odigra utakmicu, NIKAD

      5
      19
      Odgovori
      • Iskren@
        A koga bi ti druze doveo? Da bude konkurentan u Euroligi, ako zelis da napadnes FF. Vidis da izbora nema mnogo, slobodnih igraca. Kalates iskreno se i meni ne svidja nesto previse, nema veze sto ima 34 god. Kalates jeste vrhunski asistent, zna najbolje kako da razigra igrace, ali problem je nema bas neki sut, takodje i slobodna bacanja mu nisu jaca strana. Tako da ovo ipak bice dobro pojacanje s obzirom kakvo je trziste. Onaj Crnogorac nas je poremetio poprilicno.

        0
        1
        Odgovori
  1. Dobro dosao u najbolji klub u Evropi, ti i zasluzujes da budes deo ovog kluba, samo napred pomrsicemo svima racune a posebno jednoj komsinici…Ziveo PARTIZAN. !!!!!!

    13
    5
    Odgovori
  2. Srecom ,nema sanse!Kalates bas nijednog momenta nije bio u planu partizana.Nije igrac za partizan,a sem toga je juce definitivno potpisao za Milano.

    9
    5
    Odgovori
    • Demar Derozan

      3
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter