0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČIMA FULAMA POMEŠANA OSEĆANJA: Deo publike skandirao Mitroviću, druga polovina zviždala zbog ‘arapskih para’! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.23 u 21:20

Tim iz Londona nadigrao nemački sastav!

Fudbaleri Fulama odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu uoči starta sezone u Premijer ligi Engleske. Izabranici trenera Silve dočekali su na ‘Krejven Kotidžu‘ sastav nemačkog Hofenhajma i slavili sa 2:1.

Golovi su delo Raula Himeneza i Kalvina Basija, dok je jedini pogodak u dresu gostujućeg sastava upisao Griča Promel.

Utakmica u Londonu, uprkos prijateljskom karakteru, bila je u centru pažnje svetskih medija zbog prvog susreta domaće publike i Aleksandra Mitrovića nakon velike sage o odlasku u Saudijsku Arabiju.

Po svemu sudeći, transfer u Al Hilal se neće dogoditi, pa će popularni Mitrogol i naredne takmičarske godine braniti boje Fulama.

Deo publike nije mogao da oprosti Mitroviću želju za odlaskom, pa su se prilikom njegovog ulaska u igru (68. minut – umesto Himeneza) mogli čuti glasni zvižduci. Mišljenja su ponovo bila podeljena, jer druga polovina navijača ne zaboravlja koliko je Aleksandar doprineo njihovom klubu. Spomenuta grupacija je glasno skandirala Srbinu i pozdravila ga je aplauzom.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter