1
Košarka

James Nunnally during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Game 3 match between Partizan and Cedevita Olimpija at Stark Arena on June 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NANELI POSLAO JASNU PORUKU NAVIJAČU ZVEZDE KOJI GA JE PLJUNUO: Evo šta je poručio! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.23 u 10:35

Odlične partije je pružao prošle sezone.

Prošlogodšinje izdanje izabranika Željka Obradovića izgledao je odlično. ‘Crno-beli’ su se okitili AdmiralBet ABA ligom nakon deset godina čekanja, u Evroligi im je za dlaku izmakao plasman na fajnal-for, pošto su poraženi od Real Madrida sa 3:2, a Partizan je imao čak prednost od 2:0.

Na kraju sezone Obradović je ostao bez nekolicine standardnih igrača kao što su Matijas Lesor, Dante Eksum, Janis Papapetru, Jam Madar, Tristan Vukčević. ‘Crno-beli’ su dobili pojačanja u vidu  Mateuša Ponitke Ognjena Jaramaza, a ono što je obeležilo ovaj prelazni rok jeste saga oko Nikole Mirotića, koji je bio blizu potpisa, ali na kraju se ništa nije dogodilo.

Jedan od najboljih igrača prošle sezone u redovima Partizana bio je Džejms Naneli koji je nosio svoj tim i do titule u regionalnom takmičenju. On je na svom tviter profilu podelio snimak sukoba sa navijačem Crvene zvezde koji ga je tom prilikom pljunuo, a Naneli je nakon te situacije zamalo ušao u fizički obračun sa njim.

Kasnije se oglasio povodom te situacije i naveo da se samo branio.

Ispravka, ja sam napadnut i branio sam svoj prostor jer je on bio na parketu. Obezbeđenje je slepo. – napisao je tada Naneli.

Poručio je da bi voleo da se vrati unazad i nokautira baticu.

-Voleo bih da se vratim unazad i da nokautiram baticu koji me je pljunuo. – istakao je Džejms Naneli.

17
6

1 Komentara

  1. Pa sledeci put stisni petlju pa probaj… Lako ti je sada da mastas. A na snimku vidimo da si ti njega pljunuo, ne vidi se da je on tebe. E Naneli – nije ti ovo Amerika. Bas bi voleo da vidim da to uradis.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter