0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MLADOST BOLJA U OKRŠAJU DVA NAJSTARIJA TIMA SUPERLIGE: Pančevci nemoćni protiv prekaljenog člana elite! (FOTO)

Objavljeno: 05.08.23 u 22:55

Odličan start prvenstva za sastav iz Lučana!

U subotu, u terminu od 20 časova i 30 minuta, otvorena je nova stranica istorije! U Pančevu je odigrana prva superligaška utakmica, u kojoj je domaći Železničar ugostio ekipu Mladosti iz Lučana.

FOTO: STARSPORT

Gostujući sastav je odneo ceo plen, jer je slavio rezultatom 0:2. Pitanje pobednika u susretu, po proseku godina igrača, dva najstarija kluba u Mozzart bet Superligi Srbije rešeno je u prvom poluvremenu.

U mnoštvu iskusnih igrača u prvi plan ‘izbio’ je daleko najmlađi akter na terenu. Uroš Sremčević, momak rođen 2006. godine, iskoristio je asistenciju Udovičića i zatresao mrežu Železničara već u 14. minutu.

Prednost je duplirana u 36. minutu, kada se u ulozi asistenta našao još jedan tinejdžer- Nikola Jojić. U listu strelaca upisao se iskusni Ivan Milošević koji je drugi mandat u redovima Mladosti započeo davne 2016. godine.

Tim iz Lučana je tako osvojio već četvrti bod od starta sezone, dok će Železničar morati da se zadovolji sa jednom pobedom i jednim porazom na početku takmičarske godine.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter