0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

MILOJEVIĆ O BAHAROVIM ‘REZOVIMA’: ‘To je surovo, ali Zvezda se opredelila za taj model!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.23 u 12:40

‘Nemaju ti igrači za šta da žale, ostaće deo Crvene zvezde.’

Dolaskom na kormilo Crvene zvezde, Barak Bahar je odmah prionuo na posao i prva odluka je bila sklanjanje dotadašnjeg kapitena ‘crveno-belih’, Milana Borjana. To se mnogima u tom trenutku nije svidelo, a i sam golman je bio razočaran. Nakon Borjana, Izraelac je otpisao i Gobeljića Srnića.

Kao nova pojačanja u Ljutice Bogdana stigli su Omri Glazer, Džan Filip Kraso, Piter Olijanka, Marko Stamenić, Edmundo Ado Miloš Degenek. To se ispostavilo kao odlična odluka, jer fudbaleri Crvene zvezde od dolaskaBaraka Bahara igraju na sasvim drugom nivou nego što smo navikli.

To govori činjenica da su u dve utakmice u roku nekoliko dana postigli 10 golova, a nijedan primili. Prvo su na iznenađnje svih demolirali Fiorentinu sa čak 5:0, a onda je pala i Vojvodina, takođe petardom. Takođe, na pripremama u Rusiji i na Zlatiboru su ostvarene sve pobede.

Onaj ko je započeo dominaciju Crvene zvezde jeste Vladan Milojević, koji je u podkastu ‘Miljanov korner’ komentarisao odluke Baraka Bahara. On je rekao da je došao trener sa novim idejama i da to treba poštovati.

-Vi kada gledate posao, to je surovo, drugačije su malo emocije. Zvezda se opredelila za taj model. Nemaju ti igrači za šta da žale, ostaće deo Crvene zvezde. Ja sam i privatno dobar sa njima. Nekada se negde zatvori krug i treba poštovati, došao je trener sa novim idejama, mi možemo da budemo emotivni, ali… Rezultat je na kraju presudan da li ste uspeli ili niste. Da li je trebalo ili ne? Naravno da je trebalo. – naveo je on.

Istakao je da ti momci treba da budu ponosni šta su uradili u Zvezdi.

-Nikad se ne zna kada je tajming. Ako vi svaku odluku preispitate, to nije dobro, morate da stanete iza trenera. Zvezda je stala iza toga i trener je rekao šta želi. Ključevi su kod njega i izvolite, mi stojimo iza tebe. Ako kažete nemojte ovo, ono, ulazite u kompromise. Svi ti momci koje ste nabrojali treba da budu ponosni na to što su uradili u Zvezdi, ali Zvezda je iznad svih nas i nema potrebe da se stavlja lični interes iznad kluba. – poručio je Milojević.

20
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter