2
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

DULJAJ UOČI DERBIJA DRUGOG KOLA: Nećemo da sudije budu glavni akteri, pozivam navijače da nam pomognu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.23 u 16:56

Crno-beli žele prvi trijumf.

Partizan gostuje u Novom Sadu u nedelju Vojvodini, a strateg crno-belih, Igor Duljaj, govorio je uoči derbija drugog kola našeg šampionata.

Želeo bih da sudije budu u poslednjem planu, da se o njima ne priča, već da najvažnije akteri budu igrači i publika. A sudije da dele pravdu. Razumljivo, greše i oni, samo da nije zlonamerno. Grešim i ja, svi grešimo, ljudi smo, sve je u redu dok ne narušava interes fudbala“, u dahu priča Igor Duljaj, trener Parnog valjka

Zatim je dodao.

„Nekad je u pitanju pad koncentracije. Imali smo igrača manje u trenucima kad je TSC izjednačio, ali suđenje ne želim da komentarišem, hteo bih i da fudbaleri zaborave na to. Drugi će pričati umesto nas. Sad imamo barijeru oko nas, u vidu navijača i javnosti. Daju nam veliku podršku. Znate kako, jezik nema kosti, ali lomi kosti. Ako je neko slab – gotov je. Ljubav i podrška sa tribina dosta znače ekipi i to smo osetili u Bačkoj Topoli“.

Osećam kao da imamo štit ispred sebe. Nemam potrebu da bilo kome udovoljavam ili da se bilo kome dodvoravam. Ako to budem činio izgubiću sebe, a kad budem pokušao da tražim sebe izgubiću druge. Partizan je u ovom trenutku najvažniji. U gradu se oseća pozitvna energija kod navijača, znam da će ih bvii dosta u Novom Sadu. Potrebno su i meni i ekipi. Rekao sam igračima da će uživati pšodršku publike dokle god budu davali sve od sebe. Ona nam je ponovo 12. igrač, vetar u leđa“.

Neće biti lako u Novom Sadu.

„Ne sme da nas zavara što je igrala u četvrtak, većina momaka nije bila na tereneu nekolko dana pre toga. Njavažnije je kako ćemo mi da izađemo. Ako pristup bude kao u Bačoj Topoli možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu. Na tom meču su momci dali sve od sebe, postigli tri gola, ulazili u šanse, a to je najvažnije. To ne bismo postigli bez podrške navijača i zato ih, koliko god bio dosada, još jednom pozivam da nam pomognu. Sad osećamo njihovu podršku“.

O Evropi kaže sledeće.

„Veoma važan je meč i Vojvodina, ali i sledeći. Vojvodina je prva i najvažnija. Može biti i prekretnica da vidimo gde smo, da nastavimo u ritmu, da budemo bolji. Ovaj tim će biti bolji i bolji. Postoji osnova i baza za to. Milion puta ću to da ponovim, samo uz podršku navijača.“

 

Pojačanja na poziciji štopera su neophodna.

Potrebno je. Fizički smo u deficitu, imamo tri štopera, potreban je četvrti. Teško je ući u početak sezone. Može da se dogodi žuti i crveni karton, pa da improvizujemo. Nije poenta uzeti samo da bi uzeo, nego treba analizirati koji je to profil igrača koji je potreban Partizanu.“

2
2

2 Komentara

  1. U pravu je Igor, navijaci su kljucni faktor. Dacemo sve od sebe da pomognemo Klubu, jer Partizan ocigledno ima samo nas. Sve se urotilo protv naseg kluba a dovoljno je procitati reci Kosanovica, jednog ali retkog nepartizanovca koji je podigao na noge sve nas. Moramo pomoci Partizanu onako kako smo podigli i KKP. A vidimo gde je Partizan u kosarci. Uvek postoji i ali i medjutim, mada neki faktori i visa sila mogu da traju dok traju . medjutim, sve treba pretvoriti u euforiju sa dugim trajanjem i onda nasem Partizanu nece moci niko nista!
    Ocekujemo da Partizan u nedelju zablista u N.Sadu da poput hijena razbucaju domaci tim i odnesu pobedu. Nakon toga, sledi ono pravo. Partizan treba da rusi sve pred sobom i da udje u tu hbn KL i nastavi putem oporavka.
    Samo Partizan!

    0
    0
    Odgovori
  2. ja verujem da ja igor duljaj jedan cestit covek kao cela njegova porodica, ali on nije dovoljno kvalitetn trener da bi vodio tako veliki klub. da sam ja igrac na terenu ja bih se trudio iz petnih zila da odradim svoje ali ne zbog duljaja i nekih njegovih zamisli koje verujem i ne postoje, nego zbog drugarstva, samog imena kluba, tradicije itd. e to je upravo ono zasto partizan nema perspektivu sa njim. dragi grobari da li je duljaj trener od autoriteta. nije i nikad nece biti. drugo ja verujem da on ne vidi ko mu je uprava, sportski direktor, i ko zapravo uprravlja klubom. badava se pozivaju navijaci. sns je na razne nacine uspeo nemoguce, pa tako da navijaci partizana koji sve ovo trpe godinama za mene nisu nikakvi navijaci. samo gospod Bog partizanu moze pomoci.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter