0
Košarka

FOTO: Twitter/college draxler

TUGA U SPORTSKOM SVETU: Mladi košarkaš izvršio samoubistvo!

Objavljeno: 04.08.23 u 08:33

Svi su u šoku

Sportski svet je zavijen u crno dok se sa tugom oprašta od mladog košarkaškog talenta, Terensa Batlera, koji je pronađen mrtav u svom stanu. Univerzitet Dreksel je potvrdio ovu tužnu vest, ostavljajući svet u neverici zbog preranog odlaska obećavajućeg sportiste.

Batler, krilni košarkaš, ostavio je neizbrisiv trag tokom svoje karijere. Rođen u gradu Marlboro u Merilendu, odlikovao se ne samo sportskom izuzetnošću, već i zavidnim akademskim uspesima. Sa prosekom od 17,8 poena u srednjoj školi, oduševljavao je navijače svojim veštinama na terenu, a takođe je bio i počasni izbor najboljih sportista sa akademskim uspehom dve godine za redom.

Njegove sposobnosti i doprinos timu nisu prolazili neprimećeno, pa je proglašen za najkorisnijeg igrača Bišop Meknamare 2019. godine, što je jasan pokazatelj njegove potencijalne veličine.

Bio je mladi čovek koji je imao mnogo talenta i na terenu i van njega – izjavio je njegov bivši trener, osvetljavajući njegovu izuzetnost i ljudske kvalitete.

Saučešće porodici i prijateljima mladog košarkaša prenela je stranica NBC Filadelfija:

U ime cele Dreksel zajednice, izražavamo najdublje saučešće Terensovoj porodici, prijateljima i saigračima – rekao je predsednik Dreksel univerziteta Džon Fraj u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter