0
Evrokupovi

Nemanja Nikolic (L) and goalkeeper Nemanja Stevanovic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER SABAHA O PARTIZANU: ‘Nisam gledao nijednu njihovu utakmicu!’

Objavljeno: 04.08.23 u 20:51

Pod njegovom dirigentskom palicom klub igra zaista fantastično.

Sabah je protivnik Partizana u okviru kvalifikacija za grupnu fazu Lige konferencija.. Reč je o ekipi iz Azerbejdžana, koja je jako dobro vođena, a evo šta je njihov trener rekao o duelu sa Partizanom:

‘Teško je nešto reći. Jer još nisam gledao nijednu njihovu utakmicu. Ceo moj um bio je fokusiran na RFS. Naravno, Partizan je jedan od najatraktivnijih timova u zemlji. Možemo da gledamo njihove utakmice već večeras.’ – rekao je Murad Musajev i potom dodao:

‘Pod tenzijom sam 24 sata. Ovo je moja umetnost. Prvo moramo više da radimo. Posle toga možemo da idemo gde hoćemo. Ne pritiska me.’ – zaključio je on.

Prvi duel Partizana i Sabaha biće odigran nadolazećeg četvrtka, dok će revanš biti odigran nedelju dana kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter