0
Kladionica

FOTO: Admiral bet

SVAKI VIKEND U AVGUSTU JE PRAVA AVANTURA: Spremite se za 4 uzbudljiva vikenda!

Objavljeno: 04.08.23 u 15:23

Ostalo je samo 7 vikenda do kraja leta, pa je potrebno organizaciju podići na viši nivo kako bi maksimizovali svaki slobodan trenutak.

Srećom, za 4 od tih 7 vikenda ne moramo preterano da mozgamo, jer su avanture već spremne, na nama je samo da im se priključimo. Naime, počev od ovog petka, pa sve do kraja avgusta, Fazi je organizovao 4 vikend avanture u kojima će biti podeljeno neverovatnih 2.000.000 dinara.

Svakog petka, završno sa nedeljom, će se voditi borba za 250.000 dinara, dok će na kraju promocije, 28. avgusta, 100 najbolje plasiranih igrača u celokupnoj promociji podeliti dodatnih 1.000.000 dinara. Sve što je potrebno za učešće u Fazi vikend avanturama je otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored toga, svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Takođe, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Posetite sajt AdmiralBet.rs, priključite se vikend avanturama i uživajte u pohodu na 2.000.000 dinara!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter