0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

SRBIN DOŽIVEO POVREDU: Orao pod znakom pitanja za nastavak kvalifikacija!

Objavljeno: 04.08.23 u 09:50

Problem pred nastavak takmičenja

Srpski fudbaler Andrija Živković je zadobio povredu tokom revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija. Krilni napadač PAOK-a je napustio teren u 76. minutu meča sa Beitarom u Jerusalimu, držeći se za zadnju ložu.

Iako za sada nije poznata tačna težina Živkovićeve povrede, postoji mogućnost da bi mogao da propusti prvi duel sa splitskim Hajdukom u trećem kolu kvalifikacija.

Živković je u četvrtak dao značajan doprinos asistirajući za drugi gol u ubedljivoj pobedi PAOK-a rezultatom 4:1. Grčki tim je pružio impresivan nastup nakon remija bez golova u prvom meču, čime su izborili dvomeč sa splitskim Hajdukom.

Pored Živkovića, još jedan ključni igrač PAOK-a, brazilski fudbaler Daglas Augušto, će propustiti prvi meč protiv Hajduka zbog direktne crvene kartone koju je dobio već u 40. minutu meča u Jerusalimu.

Dok se čeka dalje informacije o Živkovićevom zdravstvenom stanju, navijači PAOK-a ostaju u nadi da će se brzo oporaviti kako bi doprineo timu u narednim izazovima. Prvi meč protiv Hajduka zakazan je za 10. avgust na stadionu „Poljud“, dok je revanš na solunskoj „Tumbi“ planiran za 17. avgust.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter