0
Košarka

FOTO: Starsport

SRBIJA POBEDILA POLJSKU: Otkriven tačan rezultat kojim su Orlovi slavili u meču iza zatvorenih vrata!

Objavljeno: 04.08.23 u 08:12

Otkriveni su neki detalji

U još jednom nadahnutom nastupu, košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja svoj niz pobeda na prijateljskim utakmicama. Ovog puta, naš tim je imao čast da savlada jaku selekciju Poljske rezultatom 81:66 (23:14, 19:16, 23:14, 16:22), čime je još jednom demonstrirao svoju premoć na terenu.

Naši momci su od samog početka nametnuli visok tempo igre, stvorivši uvodnu prednost od devet poena. Odlučnost i energija koju su uložili u svaki napad i odbranu jasno su ukazivali na njihovu apsolutnu posvećenost uspehu. Tokom cele utakmice, selekcija Svetislava Pešića dominirala je terenom, ne samo održavajući, već i proširujući svoju prednost.

Uz nedostupne statističke podatke našeg tima, saznajemo da su poljski igrači takođe pokazali svoju odlučnost. Balcerovski sa 14, Sokolovski sa 12 i Miličić sa 11 poena bili su istaknuti po efikasnosti. Iako su pokušali da se vrate u igru, Srbija je ostala nedodirljiva.

Svojim izvanrednim performansama, naši košarkaši su dokazali da su spremni za velike izazove koji ih očekuju. Sledeća etapa njihove pripreme biće otvorena za javnost, jer nas 8. avgusta očekuje uzbuđujuća utakmica protiv Grčke u Atini. Ova prilika će omogućiti publici da prvi put oseti moć i snagu našeg tima u direktnom duelu sa rivalima.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter