5
Evroliga

Dante Exum (L) and Nick Calathes during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN I NIK KALATES? Poznati novi detalji!

Objavljeno: 04.08.23 u 23:50

‘Crno-beli’ tragaju za organizatorom igre.

Odlaskom Jama Madara ostalo je upražnjeno mesto organizatora igre u redovima beogradskog Partizana. Kvalitetnih igrača na tržištu je sve manje, a jedna od opcija za tim Željka Obradovića bio je iskusni grčki plejmejker – Nik Kalates.

On se već nekoliko nedelja dovodi u vezu sa Partizanom, ali ništa konkretnije od toga.

Kako prenose pouzdani italijanski insajderi, Kalates će definitivno napustiti Fenerbahče, ali njegova naredna destinacija neće biti Partizan. Kako dalje navode, Kalates bi trebao da pojača ekipu Olimpije iz Milana, u koju je nedavno pristigao i Nikola Mirotić.

Još uvek je sve na nivou spekulacija i treba pomno pratiti dalja dešavanja, jer smo više puta ovog leta svedočili činjenici da se sve ‘okrene’ u poslednjem momentu.

19
27

5 Komentara

  1. Zahvaljujuci Miroticu koji ih je izigrao i prekrsio datu rec, Partizan ce sledecu sezonu biti mnogo slabiji jer cekajuci Mirotica sve sto je vredelo u evroligi potpisali ugovore sada bezuspesno jure igrace koji realno nisu za evroligu. Mirotic je pokazao svoju velicinu, sta uopste za njega znaci cvrsto dati rec i kakav je covek.

    16
    1
    Odgovori
    • Zahvaljujuci Miroticu koji ih je izigrao i prekrsio datu rec, Partizan ce sledecu sezonu biti mnogo slabiji jer cekajuci Mirotica sve sto je vredelo u evroligi potpisali ugovore sada bezuspesno jure igrace koji realno nisu za evroligu. Mirotic je pokazao svoju velicinu, sta uopste za njega znaci cvrsto dati rec i kakav je covek.

      1
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter