0
Košarka

FOTO: KSS

OTKRIVENI DETALJI SA MEČA SRBIJE: Poljaci objasnili zbog čega su poraženi u duelu protiv Orlova!

Objavljeno: 04.08.23 u 09:20

Selektor Poljske nije bio zadovoljan

Nakon ubedljive pobede Srbije protiv Bosne i Hercegovine u prvom pripremnom meču, naša košarkaška reprezentacija je ponovila sjajnu igru i trijumfovala protiv selekcije Poljske rezultatom 81:66.

Pod vođstvom iskusnog trenera Svetislava Pešića, naš tim je pokazao izuzetnu igru tokom prve i treće četvrtine, tokom kojih su postavili temelje za ubedljivu pobedu. Ekipa je blistala kako u napadu, tako i u odbrani, što je rezultiralo stvaranjem značajne prednosti.

Nakon susreta, selektor poražene poljske ekipe, Igor Miličić, izrazio je svoje mišljenje o meču.

Igrali smo fizički jako zahtevnu utakmicu danas. Skok u napadu koji nam je problem sada se malo popravio. Tim je ušao u meč sa pomalo teškim nogama i Srbi su na početku imali nekoliko pogodaka, ali smo se borili do kraja. Napredujemo i to je ono što želimo protiv ovako jaog rivala, Imamo još mečeva i treninga ispred nas i to će nam podići igru – objasnio je selektor Igor Miličić.

Bek Poljske Mihal Mihalak je na ovom meču postigao devet poena, a posle utakmice je naglasio da je Srbija jako kvalitetan protivnik i da su Poljaci zadovoljni što su mogli da se bore protiv nas do posednjeg momenta.

Izgubili smo do Srbije nakon što smo se borili do poslednjih minuta. Ovo je jako kvalitetan protivnik i oni su na ovoj utakmici pogodili mnogo trojki. Na početku su nam pobegli, ali smo uspeli da se vratimo u meč i da budemo konkurentni u drugom poluvremenu. Bio je ovo dobar test za nas i sada čekamo mečeve protiv Makedonije – rekao je on.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter