0
Evroliga

Dante Exum during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EMOTIVAN POST EGZUMA: Bivši košarkaš Partizana se zahvalio Grobarima na pruženoj ljubavi! (FOTO)

Objavljeno: 04.08.23 u 10:12

Lep gest Dantea

Dante Egzum, čiji je crno-beli dres za godinu dana postao neodvojivi deo njega, sada se sa tuge i ponosom oprostio od Partizana. Ovaj talentovani igrač postao je miljenik „grobara“, a njegova avantura u Partizanu je privukla pažnju navijača i košarkaške javnosti.

Nakon što je započeo svoju karijeru u NBA ligi igrajući za timove Juta Džez i Klivlend Kavalirse, Egzum je prešao Atlantik i stigao do Evrope. Barselona mu je bila prvo stajalište, a zatim je koračao na teren Pionira kao član crno-belih. U protekloj sezoni, Dante Egzum je ostavio dubok pečat u Partizanu, doprinoseći osvajanju ABA lige i dostizanju četvrtfinala Evrolige.

Ipak, kao što košarkaški putevi često vode igrače na nove destinacije, tako se i Egzum oprašta od Partizana. Emotivan post na njegovom Instagram profilu bio je način da izrazi zahvalnost navijačima Partizana za ljubav i podršku koju su mu pružili tokom zajedničkog puta.

Ne znam ni gde bih počeo. Toliko emocija i uspomena. Neverovatnim navijačima Partizana – Hvala vam što ste me prihvatili, podržavali i verovali u mene tokom cele sezone. Kroz uspone i padove, pobede i poraze, zahvalan sam što je ovo bio deo mog puta. Čast mi je što sam imao ulogu u vraćanju titule ovom neverovatnom gradu i organizaciji. Energija i ljubav ovde su nešto sasvim drugačije, zauvek ću se sećati ove sezone – napisao je Dante Egzum.

On je nakon finala ABA lige imao posebno emotivan momenat kada mu je supruga otkrila da je trudna i pokazala snimke bebe, a sada su mu se ispod posta odmah javili saigrači iz prošle sezone.

Mnogo ljubavi brate – napisao je kapiten crno-belih Kevin Panter.

Srećno brate moj – dodao je Matijas Lesor, dok je Danilo Anđušić napisao: „Srećno brate“.

Egzum se posle sjajne sezone u Partizanu vraća u NBA ligu i zaigraće sa Lukom Dončićem. On je potpisao dugogodišnji ugovor sa Dalas Maveriksima i probaće da se na najbolji način vrati na najveću scenu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter