0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐERE JURI KA TITULI: Gren slem šampion stoji na putu srpskom teniseru u Kicbilu!

Objavljeno: 04.08.23 u 08:53

Pokušaće da napravi još jednu senzaciju

Kicbilu je svedok izuzetnog sportskog nadmetanja dok je austrijski teniski virtuoz, Dominik Tim, uspešno izborio svoje mesto u polufinalu ATP turnira iz serije 250. U četvrtfinalnom okršaju protiv Francuza Artura Rinderkneša, Tim je morao potegnuti svoje najbolje poteze kako bi se izborio za trijumf od 2:1 po setovima (4:6, 6:3, 6:4).

Tim, trenutno rangiran kao 116. teniser sveta, suočio se sa izazovom protiv Rinderkneša, koji se nalazi na 67. mestu ATP liste. Njihov duel nije razočarao publiku, pružajući dinamičnu igru i neizvesnost do samog kraja.

Ovaj šampion US Opena iz 2020. godine sada će se suočiti sa srpskim teniserom Laslom Đereom u polufinalu. Đere, takođe u odličnoj formi, osigurao je svoje mesto pobedivši Argentinca Pedra Kaćina sa ubedljivih 6:4, 6:2.

Suočavajući se sa rivalstvom koje je do sada obeleženo jednom pobedom za svakog od njih, Tim i Đere pripremaju se za još jedan epitet u svojoj sportskoj priči. Ovaj polufinalni duel sigurno će doneti uzbuđenje i napetost na terenu dok se teniska elita bori za mesto u finalu.

U drugom polufinalu, Argentinci Sebastijan Baes i Tomas Martin Ečeveri pokušaće se izboriti za svoje mesto u finalu, dok svet tenisa sa nestrpljenjem iščekuje razvoj događaja na ovom uzbudljivom turniru u Kicbilu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter