1
Domaći fudbal

Delije Sever Navijaci Crvena Zvezda - Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE: ‘Imamo dan više da se mobilišemo!’

Objavljeno: 04.08.23 u 21:27

Žele da pruže veliku podršku svojim igračima.

Crvena zvezda se sjajno uvela u novu sezonu. Kako odličnim pripremnim utakmicama, tako i dominacijom nad Vojvodinom u prvom kolu šampionata. Utakmica sa Napretkom je pomerena, a tim povodom su se oglasile najvaternije pristalice Crvene zvezdeDelije Sever, čije saopštenje prenosimo u celini:

– Kako je utakmica sa Napretkom pomerena za nedelju 16:55, imamo dan više da se mobilišemo za ovu utakmicu i da pokažemo da brojke sa Fiorentine i Vojvodine nisu bile samo izlet, već da se među Zvezdašima pokreće priča koja mora da ide dalje! Sezonske karte se prodaju, već smo premašili cifre od prošle godine i nadamo se novom rekordu! Bez ikakvog dodatnog motiva treba biti na stadionu ali u ovakvom trenutku kada Zvezda igra fudbal kakav igra, kada nas kroz mesec dana očekuje Liga šampiona, mi moramo da stvorimo ambijent na domaćim utakmicama koji će se jako malo razlikovati od Evropskih mečeva.

from left Jean-Philippe Krasso, Jovan Sljivic, Vladimir Lucic, Mirko Ivanic, Stefan Mitrovic and Stefan Lekovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

– Ako tražimo da naš tim pobeđuje ili igra dobro protiv ekipa koje su po 5, 10, 20 puta skuplje, onda za tako nešto mora da se stvori dobra klima na stadionu! Bez toga ne možemo ni da očekujemo ništa spektakularno ako mi prvi zakažemo. Zato, u nedelju u 16:55, tvoje mesto je na Marakani! Na utakmici sa Napretkom, moramo da napravimo iskorak kao navijači i da ostavimo pozitivan utisak i nama kao navijačima ali i igračima na terenu od kojih mnogi tek treba da saznaju koliko je Crvena Zvezda u stvari velika. To sa praznim stadionom sigurno nećemo uraditi! – navodi se u saopštenju najvatrenijih pristalica crveno-belih.’ – stoji u saopštenju Delija.

16
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter