0
Kladionica

FOTO: Admiral bet

ADMIRALBET 3X3 SERBIA TOUR SE NASTAVLJA, SLEDEĆA DESTINACIJA – KLADOVO: Sve je spremno za spektakl!

Objavljeno: 04.08.23 u 12:20

Turnir se održava na Trgu kralja Petra i svi zainteresovani su dobro došli, kako da se upoznaju sa konceptom fudbala 3×3, tako i da podrže prijavljene ekipe u izazovu koji se nalazi pred njima.

Nova verzija fudbala, fudbal 3×3, je poput 3×3 basketa na putu da postane globalni fenomen i svakoga dana dobija nove fanove, a građani Kladova će imati priliku da se uvere zašto popularnost ovog sporta raste velikom brzinom na 6. ovosezonskom turniru, koji se nalazi u sklopu AdmiralBet 3×3 Serbia Tour-a.

Kladovo će u saradnji sa kompanijom AdmiralBet, generalnim sponzorom ovog mladog sporta, i sportskim portalom Sportske.net, zvaničnim medijskim partnerom, biti domaćin novog turnira u fudbalu 3×3, koji je na programu ovog vikenda, u nedelju 6. avgusta.

Turnir se održava na Trgu kralja Petra i svi zainteresovani su dobro došli, kako da se upoznaju sa konceptom fudbala 3×3, tako i da podrže prijavljene ekipe u izazovu koji se nalazi pred njima. Možda baš neko iz publike jednog dana postane učesnik na nekom od sledećih turnira koji će biti organizovani u bliskoj budućnosti, a prijave se vrše putem Instagram profila AdmiralBet 3×3 fudbala, @3x3_football.  Prema dobijenim informacijama, veliki broj ekipa se već prijavio za učešće na turniru, među kojima će se naći i ekipe AdmiralBeta. Za pobednike turnira je obezbeđeno 100.000 dinara, dok je za 2. i 3. mesto izdvojeno 30.000, odnosno 20.000 dinara.

Pored turnira za seniore, održaće se i turniri za mlađe kategorije, a posetioci će moći da uživaju u Fun&Chill zoni i učestvuju u sjajnim propratnim aktivnostima koje je spremio sponzor turnira, AdmiralBet. Na tim aktivnostima posetioci će moći da izmere jačinu svog šuta i da učestvuju u AdmiralBet Goal izazovu, na kojem mogu da testiraju preciznost svog šuta tako što će ciljati u pozicije određene na golu, a zainteresovani će moći da se oprobaju i u AdmiralBet pikadu.

Ova manifestacija je odličan način da se 3×3 fudbal približi ljubiteljima sporta, kao i da se pozitivno utiče na dalji razvoj sporta u sjajnom ambijentu, na jednoj od najpopularnijih planina u Srbiji. Svratite do Trga kralja Petra, upoznajte se sa AdmiralBet 3×3 fudbalom i pružite podršku ovom novom sportu u samom začetku, jer kako i sami organizatori kažu, na ulici smo najjači! Vidimo se u nedelju!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter