0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA POZIVA NAVIJAČE U ŠTO VEĆEM BROJU PROTIV APOELA: Spremaju posebno iznenađenje!

Objavljeno: 03.08.23 u 14:10

Lep gest ‘stare dame’.

Fudbaler Vojvdine će večeras od 20 časova na stadionu ‘Karađorđe’ dočekati APOEL u okviru kvalifikacija za Ligu Konferecnija.  Novosađani jure zaostatak od jednog gola, pošto je na Kipru bilo 2:1 za tim iz Nikozije, pa će večeras pokušati da dođu do trijumfa i nastave svoj put ka Evropi.

U međuvremenu je Voša igrala prvo kolo Mozzart Bet Superlige Srbije, gde se nisu baš proslavili, pošto ih je Crvena zvezda savladala ubedljivim rezultatom od 5:0. Radoslav Batak  je na tom susretu bio bez nekolicine prvotimaca, jer ih je odmarao baš za ovaj okršaj.

Batak je pred meč sa APOELOM rekao da svi veruju u prolaz. 

-Drago nam je što predsednik kluba Dragoljub Zbiljić veruje u prolaz, jer i ja verujem. Nadam se da će biti spektakularna atmosfera i da ćemo iskoristiti neke situacije koje nismo u prošloj utakmici. Naravno da je APOEL kvalitetna ekipa, ali mislim da smo spremniji, mlađi i brži i siguran sam da ćemo sutra više želeti tu pobedu. – istakao je on.

Novosađani su došli na ideju da ko dođe na ovaj jako važan susret, biće nagrađen besplatnim ulazom na meč protiv Partizana koji je na programu u nedelju od 19 časova na stadionu ‘Karađorđe’. Iz kluba su naveli da će karte za zapad i istok za večerašnji moći da se zamene za utakmicu sa Partizanom.

 -Karte za zapad i istok za meč sa APOEL-om moći će da se zamene za utakmicu sa Partizanom, takođe za zapadnu i istočnu tribinu na dan utakmice, u nedelju, 6. avgusta, od 15 časova do početka utakmice na blagajni stadiona „Karađorđe“, između južne i zapadne tribine. – poručili su.

Karte za duel sa ‘crno-belima’ biće puštene u prodaju od petka.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter