0
Evrokupovi

head coach Radoslav Batak during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BATAK VERUJE U PROLAZ: Drago mi je što je takva atmosfera u klubu!

Objavljeno: 02.08.23 u 23:12

Biće zanimljivo u Novom Sadu.

Vojvodina u četvrtak od 20 časova igrati svoj revanš duel drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a Stara dama u meč ulazi sa minimalnim zaostatkom. Kiprane ipak ne čeka ni malo lak zadatak, a strateg tima iz Novog Sada, rekao je sledeće.

„Drago nam je što predsednik kluba Dragoljub Zbiljić veruje u prolaz, jer i ja verujem. Nadam se da će biti spektakularna atmosfera i da ćemo iskoristiti neke situacije koje nismo u prošloj utakmici. Naravno da je APOEL kvalitetna ekipa, ali mislim da smo spremniji, mlađi i brži i siguran sam da ćemo sutra više želeti tu pobedu“, naveo je Batak.

„U prvoj utakmici smo pokazali da možemo da ih ugrozimo i drugo poluvreme je pokazatelj kako treba da igramo. Nažalost, ušli smo u meč možda sa previše respekta, dopustili smo im više prostora za igru, jer nismo bili dovoljno dobri u presingu. U drugom poluvremenu smo zaigrali našu igru, bili smo agresivniji, stvorili nekoliko prilika i šteta što smo postigli samo jedan gol i što nismo uspeli da sačuvamo pozitivan rezultat“, rekao je on.

„Utakmica sa Zvezdom nas nije poremetila, iako nije prijatno kada ekipa primi pet golova. Znamo da nas čeka velika podrška, utakmica je veoma značajna i želimo da damo poslednji atom snage u svakom trenutku, da osvojimo što više duela i mislim da ako uradimo sve što smo se dogovorili, da ćemo proći dalje. Mi zaista verujemo da možemo da ih eliminišemo“, dodao je Čumić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter