3
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIJE SVE TAKO CRNO U HUMSKOJ: Dobre vesti za navijače Partizana!

Objavljeno: 03.08.23 u 12:30

U moru loših, dođe neka dobra.

Fudbaleri Partizana nisu počeli Mozzart Bet Superligu Srbije onako kako su želeli, jer su u prvom kolu na gostovanju u Bačkoj Topoli, remizirali protiv TSC-a rezultatom 1:1. Takođe na tom susretu su ostali bez Kalulua koji je dobio crveni karton, a Kanute Belić su zaradili povrede.

Četa Igora Duljaja će u drugom kolu odmeriti snage sa ekipom Vojvodine u nedelju od 19 časova na stadionu ‘Karađorđe. Stara dama’ ume da bude nezgodno gostovanje, a timu iz Humske će trebati sva moguća pomoć. Dobre vesti za ‘crno-bele’ su to što će i Kanute Belić biti spremni za taj duel.

Takođe, Duljaj će moći da računa i na novog čuvara mreže, Aleksandra Jovanovića koji se oporavio od virusne infekcije, tako je skoro ceo roster na raspolaganju.

39
2

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter