4
Domaći fudbal

during the UEFA Conference League 2023/2024 match between Vojvodina and APOEL Cyprus at stadium Karadjordje on August 03, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAKON ELIMINACIJE VOJVODINE, BATAK ODBRUSIO: ‘Publika neka radi svoj posao!’

Objavljeno: 03.08.23 u 23:23

Očigledno da mu je poraz teško pao.

Fudbaleri Vojvodine ispali su iz drugog kola Lige konferencije pošto su večeras izgubili na „Karađorđu“ od APOEL-a rezultatom 1:2.

‘Mogao je možda sudija da svira i penal nad Zukićem u prvom poluvremenu. Kod drugog gola, njihov igrač je prvo igrao rukom, ali sudija nije svirao faul za nas nego penal za njih. Osim te dve situacije kod primljenih golova koje nismo zatvorili, a morali smo, nemam šta da zamerim igračima. Igrali smo kako smo i obećali, ali primili smo jako jeftine golove za tako veliki ulog.’ – rekao je Batak, a na pitanje da prokomentariše zvižduke upućene Baraju i povike ‘OSTAVKA!’, imao je kratak odgovor:

during the UEFA Conference League 2023/2024 match between Vojvodina and APOEL Cyprus at stadium Karadjordje on August 03, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Publika neka radi svoj posao, mi ćemo svoj. Neka svako radi svoj posao!’ – zaključio je strateg Vojvodine.

3
21

4 Komentara

  1. Nemate vi jadni veze sa vezom ni fudbaleri a ni ti Batak, strasno umesto da protiv Zvezde izvedes prvi sastav da igra fudbal da uigras ovu tvoju rastimovanu ekipu, ti nesto cuvas glumis nekog trenera dokle god budete tako radili i nesto izmisljali a ne igrali fudbal tako cete i prolaziti, ispadati od apoela i slicnih njima

    2
    0
    Odgovori
  2. Ti svoj nisi radio. Nemaš pravo na ovaj komentar. Da si čovek, kao što nisi , pokupio bi prnje i izvinuo se pre izlaska iz kluba. Ali ne, obraz kao đon; nadobudan do panja, bez trunke osećaja za odgovornost. Ti si juče pokazao da je Limeni iz Ratkova za tebe emeritus. Zahvali Bata Đori što je naučio svim nepotrebnostima koje si uneo u antifudbal u ovoj evropskoj neslavnoj epizodi FK Vojvodina. Dakle, radi svoj posao, PODNESI OSTAVKU!

    3
    1
    Odgovori
  3. Nikad više neću da odem da gledam Vošu posle onog sinoć i prče od velikog Šefa kakoće da sačuva standarne igrače protiv državnog projekta a da pregazi Kiprane .

    1
    0
    Odgovori
  4. Volim sto su ovako brutalno spusteni zbog sklanjalice od pre neki dan.Nista od bodova pa ce uz punjenje u LS i najavu brukanja TSC i Cuke mezimica sledece godine opet da strepi od Omonije i Serifa

    4
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter