1
Domaći fudbal

FOTO: TSC

LAZETIĆ DOBIO STRAŠNO POJAČANJE: Rakonjcu manje od 20 minuta dovoljno za majstoriju! (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.23 u 20:57

Sjajan pogodak mladog crnogorskog napadača!

Fudbaler TSC-a ostvarili su prvu pobedu u novoj sezoni Mozzart bet Superlige Srbije. Ekipa iz Bačke Topole savladala je sa ubedljivih 0:3 niški Radnički na ‘Čairu’.
Sastav sa severa Srbije je opravdao ulogu favorita i upisao tri boda nakon remija sa Partizanom na premijeri u Bačkoj Topoli.

Veliko pojačanje u svojim redovima dobio je trener TSC-a, Žarko Lazetić, u vidu crnogorskog golgetera Marka Rakonjca.

Doskorašnji as Crvene zvezde, koji je plavo-belu opremu zadužio kao pozajmljen igrač Lokomotive iz Moskve, ponovo je ušao sa klupe i rešio pitanje pobednika.

Za samo 19 minuta na terenu Rakonjac je opravdao poverenje Lazetića koji ga je želeo od početka prelaznog roka. Vrhunski pogodak nakon solo prodora i maestralnog driblinga postigao je nekadašnjih đak Čukaričkog.

U stilu najboljih svetskih golgetera zatresla je Rakonjac mrežu Nišlija.

5
0

1 Komentara

  1. Ako Bakajoko ostvari transfer u Zvezdu, mogli bi da proslede Edmunda Ada TSC-u , mnogo bi znacio u kvalifikacijama, a I igrac bi imao minutazu I sansu da nam se nametne, trenutno nije uspeo a ima kvalitet I potencijal

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter