0
Lifestyle

BELGRADE, SERBIA - JULY 26: Luka Jovic (R) of Fiorentina in action against Milos Degenek (L) of Crvena Zvezda during the friendly match between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic on July 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Luka Jović na ‘Marakani’ nosio čitavo bogastvo! (FOTO)

Objavljeno: 03.08.23 u 12:50

Imao lep doček.

Prošle nedelje su okviru prijateljskog susreta na stadionu ‘Rajko Mitić’ snage odmerili fudbaleri Crvene  zvezde Fiorentine. Međutim, na terenu uopšte nije izgledao kao prijateljski, jer je kaznena ekspedicija Baraka Bahara razbila Italijane sa čak 5:0.

Takođe, ovo je bila prilika da se dete tima iz Ljutice Bogdana, Luka Jović, vrati na mesto gde je sve počelo. Njemu je uručen dres sa brojem 9 kao priznanje za najmlađeg srelca ‘crveno-belih’ sa  16 godina, pet meseci i pet dana. On je postigao izjednačujući gol za Zvezdu u meč protiv Vojvodine sada već daleke 2014. godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nešto što je mnogima promaklo jeste sat koji je nosio Jović kada su igrači Fiorentine izašli da osete teren. Naime, to je sat marke Patek Philippe Nautilus napravljen u roze zlatu sa brojčanikom braon boje i košta oko 180 hiljada evra. Prečnik ovog časovnika je 40 mm, a pokreće ga automatski mehanizam.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter