1
Evroliga

Emporio Armani's head coach Ettore Messina gestures during basketball match between Crvena Zvezda and Emporio Armani Milan

ARMANI OTKRIO KAKO JE DOVEO MIROTIĆA U MILANO: Osvojili smo ga našim višegodišnjim kredibilitetom!

Objavljeno: 03.08.23 u 16:28

Krađa leta u režiji Armanija.

Kao što smo ranije i pisaliNikola Mirotić najnovije je pojačanje Olimpije iz Milana, potvrdio je i zvanično klub sa Apenina sa svojim društvenim mrežama. Nakon toga se oglasio i vlasnik kluba, Đorđo Armani.

Veoma sam srećan što sam postao deo ove velike porodice Olimpije iz Milana i što sam doprineo konkurentnosti ovog sjajnog tima i organizacije. Daću sve od sebe da vratim poverenje koje su mi ukazali g. Armani i g. Dell’Orco. Takođe sam srećan što ponovo igram za trenera Mesinu, kojeg sam upoznao kao mlad igrač. Siguran sam da ćemo svi uživati u ovoj sezoni i da ćemo učiniti naše navijače ponosnim“, rekao je Mirotić.

Nije bio lak zadatak.

Kada se pojavila mogućnost da Nikolu Mirotića dovedemo u Milano, ja i Leo Del Orko odlučili smo da učinimo sve što je moguće, u okviru naših granica i principa, da ovu priliku ostvarimo. Mirotić je šampion dokazanih veština i posebna osoba. Uspeli smo da ga osvojimo zbog kredibiliteta koji smo godinama gradili ogromnim radom koji smo uložili na terenu i van njega. Dovesti ga u Olimpiju je poklon koji će naši navijači moći da cene i prilika za ceo tim. Istovremeno, očekujemo da će se Mirotić sa nama osećati kao kod kuće i, kao i drugi šampioni pre njega, biće više nego srećan što je izabrao Milan“, rekao je Đorđo Armani.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter