0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

VREME JE ZA REVANŠ – KO IDE U 3. KOLO: Nastavljaju se kvalifkacije za evropska takmičenja!

Objavljeno: 02.08.23 u 16:33

Nove šanse za sve koji igraju

VREME JE ZA REVANŠ – KO IDE U 3. KOLO?

Sjajne vesti za sve igrače uoči nastavka kvalifikacija!

NASTAVLJAJU SE KVALIFIKACIJE ZA EVROPU – EVO ŠTA OČEKUJE IGRAČE UOČI REVANŠA

Ko ide u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu konferencija?

Danas se odigrava preostalih 8 mečeva u 2. kolu kvalifikacija, pa ćemo nakon toga znati sve učesnike pretposlednje runde borbe za Ligu šampiona. Malo ko je očekivao da će BATE Borisov i Ludogorec ovako rano završiti svoj put ka evropskoj eliti, a danas ćemo saznati da li će im se u borbi za Ligu Evrope priključiti i Šerif, koji gostuje Makabiju iz Haife večeras od 19 časova.

Pored kvalifikacija za Ligu šampiona, danas se nastavljaju i kvalifikacije za Ligu konferencija, kada u istom terminu, od 19 časova, AEK dočekuje Torpedo, dok je u četvrtak preko 40 utakmica na programu. Što se naših klubova tiče, u četvrtak od 20 časova Vojvodina dočekuje Apoel, nakon poraza od 2:1 u Nikoziji, dok će u utorak 8. avgusta, od 21 čas, Braga ugostiti TSC u prvom susretu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Veliki izazov se nalazi pred obe srpske ekipe, a kako bi borba za evropska takmičenja bila još uzbudljivija, kladionica AdmiralBet je spremila sjajnih 30% freebet bonusa!

Naime, sve što je potrebno da se uradi kako bi svi AdmiralBet igrači preuzeli freebet bonus je da pri dopuni naloga ukucaju promo kod EVROPA, koji im donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, svakog dana kada se igraju kvalifikacioni mečevi za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija. Ova promocija je aktuelna do 31. avgusta i dostupna je svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, s obzirom da je počeo novi mesec, svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će ostvariti bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte kompletnu ponudu za mečeve kvalifikacija, pokupite freebet i naplatite svoje poznavanje najboljeg evropskog fudbala, samo u AdmiralBetu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter