0
Fudbal

FOTO: Starsport

VIDIĆ OPET U CRVENO-BELOM: Slavni srpski fudbaler oblači dres kluba u kome se proslavio!

Objavljeno: 02.08.23 u 19:50

Lepa priča nam dolazi sa Istoka

Nemanja Vidić, fudbalska legenda sa bogatom karijerom, dobio je poseban poziv od Fudbalskog saveza Rusije – da ponovo zaigra u dresu Spartaka iz Moskve. Ovaj poziv dolazi uoči planiranog susreta legendi ovog kluba i reprezentacije Rusije, zakazanog za 18. avgust na stadionu „Otkritije Arena“.

Prema informacijama koje je prenela ruska novinska agencija „RIA Novosti“, sastavi za ovaj meč još uvek nisu otkriveni, čime se dodatno podstiče uzbuđenje i iščekivanje među navijačima.

Učešće na ovoj posebnoj utakmici potvrdilo je nekoliko poznatih imena, uključujući Romana Pavljučenka, Aleksandra Mosovoja, Viktora Onopka, Salvatorea Boketija i mnoge druge. Selekciju reprezentacije Rusije predvodiće Jurij Sjomin, Igor Kornjejev i Aleksandar Borodjuk, dok će na klupi Spartaka sedeti Oleg Romancev, Jurij Nikoforv i legendarni Rinat Dasajev.

Nemanja Vidić je svojim fudbalskim umećem i liderstvom ostavio dubok trag u svetu fudbala. Tokom svoje uspešne karijere nosio je dres Crvene zvezde, Spartaka iz Moskve, Mančester junajteda i Intera. Njegovo iskustvo i veštine donosile su uspehe svakom timu u kojem je igrao.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 56 mečeva i postigao 2 gola, ostavljajući neizbrisiv utisak u srpskom fudbalu. Njegov eventualni nastup na ovom posebnom meču biće prilika da se još jednom oda počast njegovom doprinosu svetu fudbala i da se prisetimo nezaboravnih trenutaka koje je doneo ljubiteljima fudbala širom sveta.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter