0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Twitter

SERGEJ REŠETA I NA BLISKOM ISTOKU: Srbin postigao prvi gol od dolaska u Al Hilal! (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.23 u 18:11

U svom drugom meču je postigao pogodak

Sergej Milinković-Savić brzo pronalazi svoje mesto i nastavlja impresionirati i u dresu saudijskog Al Hilala. Samo u drugom zvaničnom meču za svoj novi klub, talentovani vezista već je uspeo da se upiše među strelce i potvrdi svoj uticaj na terenu.

U okršaju protiv marokanske ekipe Vidad u Arapskom kupu, Sergej je ponovno demonstrirao svoju veštinu i instinkt za gol. Prilika je došla u 41. minutu, kada je sjajno reagovao na dugu loptu od strane Kalidua Kulibalija. Centaršut Sauda Abdulhamida je precizno iskoristio svojim udarcem i poslao loptu u mrežu, stavljajući Al Hilal u vođstvo od 1:0.

Ovaj gol je još jedan dokaz njegove sposobnosti da se pametno pozicionira u petercu i iskoristi svaku priliku za postizanje gola. Iako je tek započeo svoju avanturu u kraljevskom klubu iz Rijada, Milinković-Savić je već dva puta pokazao svoj potencijal.

Ovaj talentovani srpski fudbaler debitovao je za Al Hilal protiv Al Sada pre samo tri dana, ali se tada nije upisao među strelce. Ipak, očigledno je da njegova prisutnost na terenu već ostavlja traga i doprinosi timskom uspehu.

Pored svojih dostignuća u Arapskom kupu, Sergej je već ranije pokazao svoje fudbalsko umeće u dresu Al Hilala, postigavši gol u prijateljskom meču protiv Al Kuvajta krajem jula. Njegovo prisustvo na terenu pruža novu dimenziju ekipi i sigurno će privući pažnju ljubitelja fudbala dok se sezona bude razvijala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter