0
Košarka

Aleksandar Djordjevic Srbija - Estonija Serbia - Estonia Basketball FIBA World Cup qualifyer Belgrade, Serbia on September 16. 2017. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

SALE ‘NACIONALE’ O ŠANSAMA SRBIJE: ‘Srbija je jedan od favorita!’

Objavljeno: 02.08.23 u 08:17

Veruje u naše momke.

Nekadašnji selektor Srbije i sadašnji selektor Kine – Aleksandar Đorđević uprkos brojnim otkazivanjima, smatra da je Srbija jedan od glavnih favorita na predstojećem Mundobasketu.

‘Biće veoma teško, Srbija je jedan od favorita. U našoj grupi apsolutno, a mislim i na celom takmičenju. Spremićemo se najbolje što možemo da pariramo jednoj izuzetno jakoj Srbiji.’ – rekao je nekadašnji selektor i potom dodao:

‘Dostizanje vrhunskih rezultati u košarci nema bez toga, vatra u srcu mora da postoji kod svakog igrača kada kroči na teren, ali pre svega je potrebna glava puna mira. Na meni je da tu glavu ispunim nekim određenim znanjem i da ih spremim sa tim žarom izađu na terenu. Svakog dana se trudimo da napredujemo i to je cilj svih nas trenera prema grupi koju treniramo.’ – zaključio je Sale.

Srbija i Kina se nalaze u istoj grupi na Mundobasketu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter