1
Domaći fudbal

head coach Slavoljub Djordjevic (C) during the Partizan v Radnik Surdulica - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEMA VIŠE FUDBALA U SURDULICI: FSS zabranio Radniku da igra utakmice na svom stadionu!

Objavljeno: 02.08.23 u 17:50

Razlog je i više nego očigledan

Fudbalski pejzaž Srbije prolazi kroz značajne promene kako bi se podigao nivo kvaliteta Superlige. Nakon intervencije u slučaju Kolubare, Fudbalski savez Srbije (FSS) usmerio je svoju pažnju na još jedan klub – Radnik iz Surdulice, koji se suočava sa oštrim merama zbog loših terenskih uslova.

FSS je odlučio da povuče hrabar korak u sređivanju stvari unutar domaćeg fudbala i zaustavio je Radnik iz Surdulice u njihovim namerama da igraju na svom terenu dok se situacija ne popravi. Prema informacijama koje je objavio portal „Sportal“, odluka je doneta zbog katastrofalnog stanja terena na kome Radnik igra.

Delegacija FSS-a lično je posetila teren Radnika i konstatovala da je situacija neprihvatljiva za profesionalni rang takmičenja. Ovaj potez dolazi kao deo inicijative da se podignu standardi Superlige i stvore bolji uslovi za sve učesnike.

Radniku je dat rok od 24 sata da se izjasni i obrazloži zašto teren nije u adekvatnom stanju za premijerni meč sezone u Surdulici. Međutim, sa oskudnim vremenom i očiglednim problemima na terenu, čini se da će klub morati da traži alternativno rešenje za svoje domaće mečeve.

Ovaj razvoj situacije postavlja pitanje kako će se Radnik suočiti sa ovim izazovom i kako će pronaći rešenje za trenutne terenske probleme. S obzirom na to da se sezona približava, vreme je ključni faktor, a sve oči su uprte ka Radniku kako bi se videlo kako će odgovoriti na ovu situaciju.

10
1

1 Komentara

  1. Sto ih nisu suspendovali i oduzeli im licencu. Presadan je vec isti taj savez napravio. Da li su za sve pravila ista.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter