0
Evrokupovi

Ricardo Sa Pinto 18.5.2013. Beograd, Srbija, Jelen superliga derbi Partizan - Crvena Zvezda (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

NEKADAŠNJI ZVEZDIN TRENER BEZ STRAHA: Idemo na pobedu u Novom Sadu!

Objavljeno: 02.08.23 u 22:43

Biće zanimljivo u Novom Sadu.

Vojvodina u četvrtak od 20 časova igrati svoj revanš duel drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a Stara dama u meč ulazi sa minimalnim zaostatkom. Kiprane ipak ne čeka ni malo lak zadatak, a strateg tima sa ostrva Sa Pinto, takođe nekadašnji trener Crvene zvezde, rekao je sledeće.

„Moramo da po kvalitetu budemo na istom nivou kao u prvom duelu, ali da iskoristimo više šansi. Neophodno je da obratimo pažnju na kontranapade Vojvodine jer su veoma opasni iz tog segmenta, ali umeju da zaprete i iz statične faze. Očekujem presing i ofanzivu protivnika na početku jer je Vojvodini potrebno da postigne gol i iz te perspektive moramo da budemo oprezni. Znamo sve o Novosađanima i oni znaju sve o nama. Optimisti smo, moramo da budemo na potrebnom nivou mentalitetom, srcem i koncentracijom“.

„Svaka ekipa postaje bolja kroz utakmice. Verujem da ćemo za tri meseca biti mnogo bolji, a još bolji za šest. Niko ne može da napravi tim za mesec dana. Idemo korak po korak, implementiramo našu filozofiju i način na koji igramo. Radimo svakodnevno na svemu tome. Nadam se da ćemo biti još bolji sutra, ali je pre svega cilj da se kvalifikujemo u narednu fazu“

„Ulazimo u utakmicu sa stavom da je 0:0 iako smo pobedili u prvoj utakmici i rival je u situaciji da mora da juri zaostatak. Ne možemo da kontrolišemo sve, ali možemo ono što je do nas, proučili smo dobro rivala i veoma smo motivisani“, rekao je Sa Pinto.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter