16
Domaći fudbal

Branislav Nedimovic Fudbalski Savez Srbije, FSS, Trening reprezenacija, Stara Pazova Beograd Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NEDIMOVIĆ JASAN: ‘Partizan i TSC nemaju razloga da se bune!’

Objavljeno: 02.08.23 u 08:51

Ima poprilično jasan stav o svemu.

Jedan od sada prvih ljudi Fudbalskog saveza Srbije – Branislav Nedimović smatra da Partizan i TSC nemaju zašto da se žale na sudije i njihove odluke.

‘Prvo kad sam se probudio ujutru, video sam telefon pun poziva i poruka. Onda na kraju shvatite da je najlakše vršiti pritisak. To može svako. Nema šta da se bune i jedna i druga ekipa. Obe su dobile po tri gola. Tu nije jedan gol rešio pobednika. Znate kako, svako ima pravo da se ljuti ako ne pobedi.’ – rekao je Nedimović za Tanjug.

Na samom kraju, samo je dodao da je nakon svega pozvao gospodina Filipovića, inače predsednik sudijske komisije i rekao mu da otvoreno pred medijima iznese svoje stavove o svemu.

12
51

16 Komentara

  1. Žalosno je da bivši ministar poljoprivrede bude na tako odgovornoj funkciji u sportu,dali je dotični gospodin ikada štnuo loptu u životu,a postavljen na tako odgovornu funkciju u sportu,ŽALOSNO…

    3
    0
    Odgovori
  2. Jel tako govnaru pa ti kao klinac si igrao lastiš sa devojčicama. Da li imaš svoje mišljenje a da ne drhtiš da će Vožd da te smeni, smrade.

    5
    1
    Odgovori
  3. A jesi li ti svestan na koji način si postao ,,neko“ jer da nije bilo Džaje i A V ti bi i dalje u životu bio a pogotovo sportskog…NIKO

    4
    0
    Odgovori
    • Faca na slici ko da ima afričku,svinjsku, kugu.Seljački ministar,upropastio poljoprivredu u Srbiji,Asad će i fudbalski sport.Bruka od čoveka.

      4
      0
      Odgovori
  4. Dal si ti normalan?Nema zasto da se bune,sudija svira dva sumnjiva nepostojeca penala,ponisti ti cist gol,izdeli ti kartone a protivniku ne,konkrtno Cvetkovicu drugi zuti kao i onom stoperu ubici sto zbog ostrih startova sto zbog milion prigovora kao i golmanuTsc-a!!!Sramota ko te postavi tu,idi gledaj prasice,ali ocigledno i to nemas pojma jer si tamo najuren!!!

    9
    1
    Odgovori
  5. Izbaciliste Kolubaru zašto niste izbacili i onog koje igrao sa njima tu nameštenu utakmicu o čemu vi pričate o poštenju sve lige u Srbiji su nameštene zato nas nema nigde u evropi jeli se igra fudbal kod nas samo za Zvezdu i Partizan drugi nepostoje videlismo cirkus u Topli pa na Markani .Voša čuva 8 igrača za revanš koji se igra za 4 dana posle zvezde.

    5
    1
    Odgovori
    • Dal si ti normalan?Nema zasto da se bune,sudija svira dva sumnjiva nepostojeca penala,ponisti ti cist gol,izdeli ti kartone a protivniku ne,konkrtno Cvetkovicu drugi zuti kao i onom stoperu ubici sto zbog ostrih startova sto zbog milion prigovora kao i golmanuTsc-a!!!Sramota ko te postavi tu,idi gledaj prasice,ali ocigledno i to nemas pojma jer si tamo najuren!!!

      4
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter