0
Evroliga

Foto: Printscreen/YouTube

DETONACIJA U EVROLIGI: NBA zvezda na pragu potpisa za Olimpiju iz Milana!

Objavljeno: 02.08.23 u 18:55

Mirotić nije jedini 

Spekuliše se da bi iskusni američki plejmejker Džon Vol (32) uskoro mogao da se pridruži redovima prestižnog košarkaškog kluba Armani Milano. Ova informacija stiže iz specijalizovanog košarkaškog portala „BasketNews“, koji se poziva na svoje dobro obaveštene izvore.

Prema nezvaničnim saznanjima, Vol je trenutno rešenje koje je trener Etore Mesina odabrao za poziciju plejmejkera, a ukoliko se transfer ostvari, mogao bi postati jedna od najvećih, ako ne i najveća zvezda u Evroligi naredne sezone.

Vol je svoju karijeru gradio igrajući za NBA timove kao što su Vašington Vizardsi, Hjuston Roketsi i Los Anđeles Klipersi, dospevajući na radar mnogih kao vrsni igrač na poziciji plejmejkera. Sa zaradom od 276.580,866 dolara tokom karijere, Vol je stekao ugled ne samo po svojim košarkaškim veštinama već i po zavidnom ugovoru. Njegova buduća plata u Milanu zasad ostaje nepoznanica, ali se očekuje da će biti značajna.

Pomenuti igrač je bio prvi pik na draftu 2010. godine, što svedoči o njegovom ogromnom talentu. Iako je njegova karijera bila obeležena povredama, Vol je i dalje ostvario zapažene uspehe, uključujući pet učešća na All-Star utakmicama i osvajanje takmičenja u zakucavanjima 2014. godine.

Ovaj potencijalni dolazak Džona Vola pridružuje se i širenju ambicija tima iz Milana, koje uključuju i već najavljeni dolazak Nikole Mirotića. Ukoliko se oba transfera ostvare, Armani Milano će očigledno težiti osvajanju najviših evropskih košarkaških dometacija u narednoj sezoni.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter