0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - JULY 26: Luka Jovic (R) of Fiorentina in action against Milos Degenek (L) of Crvena Zvezda during the friendly match between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic on July 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZVEZDINA NAGRADA ZA VERNE NAVIJAČE: Druženje sa Degenekom!

Objavljeno: 01.08.23 u 16:25
Defanzivac Crvene zvezde – Miloš Degenek će u sredu od 12 časova boraviti u Servisu za članstvo, gde će se družiti sa navijačima koji posete stadion “Rajko Mitić” kako bi obezbedili sezonske ulaznice.

Pred fudbalerima Crvene zvezde je izazovna sezona tokom koje će se boriti na tri fronta, a na radost svih navijača jedan od njih je i Liga šampiona. Grupna faza najkvalitetnijeg evropskog takmičenja je obezbeđena osvajanjem domaćeg šampionata, a sledeći važan korak ka uspesima je puna Marakana. 

Prvotimcima Crvene zvezde je neophodna podrška sa tribina, a “Premijum” i sezonske karte su i dalje u prodaji. Za zvezdaše koji još uvek nisu obezbedili mesto na stadionu “Rajko Mitić” pripremljeno je iznenađenje – druženje sa Milošem Degenekom, koji je prethodnih godina bio protagonista uspeha kluba.

Navijači koji se odluče da u sredu od 12 časova posete Marakanu će imati priliku da se upoznaju sa stamenim štoperom, slikaju se i obezbede autogram koji će biti još jedna lepa uspomena na voljeni klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter