0
Domaći fudbal

from left Peter Olayinka Oladeji, Jean-Philippe Krasso, Jovan Sljivic, Vladimir Lucic, Aleksandar Dragovic, Mirko Ivanic and Stefan Mitrovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PODRHTAVA FUDBALSKO TLO: Crvena zvezda naciljala bivšeg fudbalera Milana i Čelsija kao kapitalno pojačanje za Ligu šampiona!

Objavljeno: 01.08.23 u 18:11

Njegov dolazak bi značio mnogo ovom timu

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja svoju potragu za pojačanjima i počeo je pregovore sa iskusnim vezistom Timuom Bakajokom. Ekipa Baraka Bahara, koja je prvi put u istoriji direktni učesnik Lige šampiona, ne želi da zatvori prelazni rok na Marakani i aktivno radi na dovođenju novih igrača.

Prema informacijama portala „Maxbet“, Crvena zvezda je stala na putu da angažuje Timua Bakajoka, koji ima iskustvo igranja u najjačim ligama, poput engleske Premijer lige i italijanske Serije A. Bakajoko je prethodno nastupao za velikane poput Milana i Čelsija.

Ovaj francuski vezista nedavno je raskinuo ugovor sa ekipom sa Stamford Bridža, što ga čini slobodnim igračem i otvara mogućnost za pregovore sa drugim klubovima. Crvena zvezda je prepoznala njegov kvalitet i potencijalnu vrednost za tim, te je uspostavila kontakt sa njim kako bi ga dovela u svoje redove.

Timue Bakajoko je počeo svoju profesionalnu karijeru u Renu, a zatim je igrao za renomirane klubove poput Monaka i Napolija. Njegovo iskustvo i veštine mogli bi biti dragoceni za Crvenu zvezdu u njenim nastupima u domaćem prvenstvu, ali i u Ligi šampiona, gde će tim nastupiti kao direktni učesnik po prvi put u istoriji.

Navijači Crvene zvezde s nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije i nadaju se da će klub uspeti da angažuje ovog talentovanog vezistu kako bi dodatno ojačao svoj tim i postigao još bolje rezultate u narednoj sezoni. U svakom slučaju, ova vest obećava uzbudljive mogućnosti za crveno-bele i verovatno će privući pažnju fudbalske javnosti u Srbiji i van njenih granica.

254
31

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter