0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD BLISKOG ISTOKA: Aleksandar Mitrović se nalazi pred potpisom života!

Objavljeno: 01.08.23 u 18:33

Mogao bi da pojača evropskog velikana

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović izazvao je veliko interesovanje jednog od najvećih italijanskih klubova, Intera, koji ga želi u svojim redovima. Iako je bilo priča o mogućem transferu u Al Hilal iz Saudijske Arabije, Fulam nije odobrio taj potez, a Mitrović se vratio u London i nastavio treniranje sa premijerligaškom ekipom.

Inter je ostao bez nekoliko ključnih igrača poput Lukakua i Džeka, te klub traži pojačanja, a srpski napadač se nameće kao potencijalna odlična zamena. Trener Simone Inzagi veruje da bi Mitrović mogao biti idealan tandem sa argentinskim napadačem Lautarom Martinezom.

Prema informacijama italijanskih medija, Inter je Fulamu ponudio 35 miliona evra za transfer Mitrovića. Međutim, engleski klub je odbio ovu ponudu smatrajući je nedovoljnom u odnosu na prethodne ponude iz Saudijske Arabije.

Iako je cifra koju je ponudio Inter manja od prethodnih ponuda, klub iz Milana nije odustao od svog interesa za srpskog napadača. Italijanski mediji tvrde da će uskoro stići nova ponuda iz Intera koja bi mogla biti značajnija i bliža Fulamovim očekivanjima.

Ovaj transfer će svakako privući pažnju fudbalske javnosti kako u Italiji tako i u Srbiji, a navijači Intera i Fulama sa nestrpljenjem će iščekivati dalji razvoj situacije. Mitrovićeva moguća promena kluba i prelazak u italijanski gigant predstavljaju zanimljivu priču na fudbalskoj tržnici i mogu imati značajan uticaj na nadolazeću sezonu. Svi akteri će se truditi da postignu dogovor kako bi transfer bio uspešno realizovan, a Mitrović bi prelazak u Inter predstavljao veliku priliku za dalji razvoj njegove karijere i igranje u jednom od najjačih fudbalskih liga u Evropi.

15
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter