0
Domaći fudbal

Osman Bukari (L) Bukinac Stefan (C) Omri Glazer (R) during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport.rs ©)

KLINAC KOJI JE ZAINTERESOVAO ZVEZDINE SKAUTE ISKREN: ‘Želim u Bundesligu!’

Objavljeno: 01.08.23 u 16:50

Kotira se veoma visoko kada govorimo o talentima u srpskom fudbalu.

Bek Vojvodine Stefan Bukinac jedan je od talentovanijih momaka iz svoje generacije, a nedavno se pojavila priča da je za njega zainteresovana Crvena zvezda. On ne krije da mu prijaju takve glasine, ali i da je skoncentrisan na Vojvodinu:

Naravno, ta interesovanja su velika čast i značajan podstrek da još više radim, da se trudim i dokazujem. Ipak, sada sam fokusiran samo na Vojvodinu i stvarno bih želeo da ostanem, ali videćemo… Ako se stvori neka dobra prilika, možda bih se oprobao negde drugde.’ – rekao je Bukinac u razgovoru za Mozzart sport i potom dodao:

Jako bih voleo da ovde ostavim dubok trag, pa da onda posle toga, kroz koju godinu, odem u Bundesligu. Pratim tu ligu i želeo bih da jednom zaigram tamo. Međutim, prvo nastojim da steknem neko veće iskustvo u Vojvodini.’ – rekao je talentovani fudbaler.

15
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter