1
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

JANAKOPULOS O MIROTIĆU: ‘Čuli smo se, nisam video način da ne dođe, a onda sam saznao da je svim govorio isto!’

Objavljeno: 01.08.23 u 08:20

Saga zbog koje se digla velika prašina.

Velika bura se podigla oko toga gde će Nikola Mirotić nastaviti karijeru nakon raskida saradnje sa Barselonom. Klubovi koji su se dovodili u vezu sa bivšim reprezentativcem Španije su Olimpijakos, Panatinaikos, Milano, Monako.

Najkonkretnija u jednom trenutku je bila Crvena zvezda, koja je imala najunosniju ponudu. Međutim, ipak je na korak od potpisa bio Partizan, čiji su se čelnici uputili u Mirotićev dom u Tivtu kako bi razgovarali sa njim o njegovom prelasku u ‘crno-beli’ tim.

Kada je gotovo sve praktično bilo rešeno i skoro svi mediji objavili da je Nikola novi igrač Partizana, ipak se to nije desilo, a sam košarkaš se oglaiso i objasnio svoje razloge.

Posle propalog tansfera u tim iz Beograda, Mirotić je dovođen u vezu sa Panatinaikosom, ali ni od tog posla nije bilo ništa. Nakon grčkog tima, na red je došao Monako koji je takođe bio zainteresovan za njegove usluge, koji ipak na kraju odustao. Nakon svega toga, Mirotić je na kraju potpisao za Olmpiju iz Milana.

Ova saga je dugo trajala, a mnogi su dali svoj sud o postupku bivšeg asa Barselone, među njima je prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos. On je istakao da je Mirotić svima govorio isto.

-U jednom trenutku sam pričao sa njim i imali smo dobar razgovor. Čuli smo se telefonom jedne noći. Pokazao mi je koliko je voleo Grčku. Kada smo prekinuli, rekao sam da ne vidim način da Mirotić ne dođe u Panatinaikos. A onda sam saznao da je i drugim timovima govorio isto. – poručio je je Dimitris.

 

2
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter