3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA KRALJ PROKOMENTARISAO ANALIZIRANJE UTAKMICE TSC-PARTIZAN: ‘Šta reći, zapravo nije smešno nego tužno!’

Objavljeno: 01.08.23 u 13:30

-Evo smejali smo se ovde, saznali smo da blokovi nisu dozvoljeni u fudbalu.’

Tek je prošlo jedno kolo Mozzart Bet Superlige Srbije, a već se dogodio skandal. Susret Partizana TSC-a  su obeležile sporne situacije i kontroverzne odluke glavnog sudije Milana Mitića, što je izazvalo revolt kod ‘crno-belih’. 

Povodom te situacije, danas je predsednik sudijske komisije, Dejan Filipović održao je konferenciju i analizirao sporne momente na meču. On je istakao da ne beže nigde i da je prethodne dve godine bio na udaru Crvene zvezde, a sada Partizana. On je takođe analizirao ovaj susret i pokazao sporne situacije.

Sve to su pomno pratili iz Humske, a sportski direktor ‘crno-belih’ Ivica Kralj je za MaxBet Sport prokomentarisao obraćanje Dejana Filipovića. On je takođe pre nekoliko dana pozvao Filipovića da podnese ostavku i naveo je da stoji iza svake izgovorene reči.

-Ništa drugačije nisam očekivao od Dejana Filipovića. Stojim iza svake izgovorene reči. Evo smejali smo se ovde, saznali smo da blokovi nisu dozvoljeni u fudbalu. Šta reći, zapravo nije smešno nego tužno. Nije nam bitno šta rade sudije, već šta mi radimo. Videli su to i naši navijači sve i pozivam ih da budu još jače uz njihov Partizan. – poručio je on.

Na pitanja novinara koje je bilo upućeno Filipoviću da li bi opet delegirao iste sudije, on je odgovio da ne bi, a nekadašnji golman Partizana je i to komentarisao.

-Čoveka su pitali da li bi sada postavio istog sudiju za utakmicu, on je rekao da ne bi. Odgovorio je: “Naravno da ne bih”. Dalje ne moramo da komentarišemo. – istakao je Kralj.

 

18
3

3 Komentara

  1. june dozvole pobedu… i to ce da traje dok ne naprave dovoljnu distancu da posle u drugom delu glume „odlicno sudjenje“ kao dokaz da imamo odlicne sudije. Nasa posla. I dok je debele krmace nema nade za nass fudbal.
    A zna se od koga sve polazi i cemu sve vodi.

    1
    0
    Odgovori
  2. Kralj da shvati da protiv mafije tesko mozes ovako da se izboris. To je cista urota a onda nema druge do napustati utakmicu na takve stvari. Ali, i mi smo krivi, pa se pitam zasto ste cekali pocetak sampionata da niste doveli makar jednog iskusnijeg i kvalitetnog centarhalfa? Kazete, nemate finansije kao Cerga? Pa sta radi Vazura, sta radi taj hbn marketing? U Srbiji je samo jedan,ovaj remi dovoljan kao prednost da se osvoji prvenstvo. O tome se radi. Zato treba na vreme napraviti ekipu a ne uci u sezonu i tragati za igracima. To se u Partizanu radi i u fudbalu i u kosarci. Cerga to radi mnogo pametnije. Sve spremi za prvi dan prelaznog i bira i brzo resava po kriterijumu kvaliteta i raspolozivih finansija. U pamet se. Sad sta?
    Sada treba vredno raditi jurisati na svakoj utakmici kao na bunkere u ratu i na Derbiju na zivot i na smrt! Eto, to nas ceka, ako ima i malo esencije!
    Napred Partizan. Bez znoja se sablja ne sakova!

    2
    0
    Odgovori
  3. Ajde paljba bre bezobrazna goveda!
    Nije ovo Tole superliga pa da vam se poklanja titula i pre pocetka prvenstva!
    Sram vas bre bilo!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter