0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

FILIPOVIĆ O PENALU KOJI JE MITIĆ DOSUDIO TSC-U: ‘Ovde su stvari jednostavne, na osnovu slike treba da kaže da li je kontakt spolja ili iznutra!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.23 u 14:25

‘ Linija je sastavni deo prostora koji obeležava fudbal, aut linije, poprečne, sastavni su deo prostora za igru’.

Nakon prvog odigranog kola Mozzart Bet Superlige Srbije desio se skadnal na utakmici u Bačkog Topoli između TSC-a Partizana. Susret  su obeležile sporne situacije i kontroverzne odluke glavnog sudije Milana Mitića, što je izazvalo revolt kod ‘crno-belih’. 

danas je predsednik sudijske komisije, Dejan Filipović održao je konferenciju i analizirao sporne momente na meču. On je istakao da ne beže nigde i da je prethodne dve godine bio na udaru Crvene zvezde, a sada Partizana. On je takođe analizirao ovaj susret i pokazao sporne situacije.

Jedan od tih situacija jeste iz 77. minuta kada je dosuđen penal za Topolčane nakon duela Pantiča Cvetkovića. Filipović je objasnio taj momentat.

-Sudija je dosudio prekršaj, pomoćni sudija je konstantovao da je bilo unutra, ovde su stvari jednostavne. VAR sudija ne zove sudiju, nema šta da zove, on samo na osnovu ove slike treba da kaže da li je kontakt spolja ili iznutra. Linija je sastavni deo prostora koji obeležava fudbal, aut linije, poprečne, sastavni su deo prostora za igru. Ostavljam vama slobodu da zaključite da li je kontakt na liniji, malo unutra ili van kaznenog prostora. – naveo je.

1
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter