0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐERE U ODLIČNOM RITMU: Srpski teniser sjajno krenuo u prvom kolu Kicbila!

Objavljeno: 01.08.23 u 20:12

Nastavlja niz iz Hamburga

Nakon što je stigao do finala na turniru u Hamburgu, Laslo Đere nastavlja svoj odličan niz pobedama. U prvom kolu Kicbila, srpski teniser je ostvario ubedljiv trijumf nad Kristoferom O’Konelom rezultatom 2:0 (6:4, 7:6).

Meč je trajao nešto manje od dva sata i protekao je u dominaciji Lasla Đerea. Iako je Australijanac O’Konel u tri navrata tokom prvog seta imao prednost od jednog gema, srpski predstavnik uspeo je da se vrati u igru i prelomi set u svoju korist brejkom u sedmom gemu.

Slična situacija odigrala se i u drugom setu, gde je Đere bio konstantno u vođstvu. Iako je O’Konel uspeo da mu oduzme servis u desetom gemu i vrati se u igru, Đere je pokazao svoju klasu i izborio tajbrejk. U tajbrejku je bio izuzetno odlučan i sa rezultatom 7:4 osigurao je konačnu pobedu.

U drugom kolu turnira, Đere će se suočiti sa pobednikom meča između Tijaga Sejbota i Denisa Novaka.

Laslo Đere je u sjajnoj formi, a njegove pobede na turnirima su razveselile njegove navijače i pružile mu samopouzdanje pred nastavak sezone. U narednim mečevima očekuje se još uzbudljivih trenutaka dok će srpski teniser nastojati da nastavi svoj uspešan niz i ostvari što bolje rezultate.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter