1
Domaći fudbal

Dragoljub Zbiljic FK Vojvodina predsednik 23.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ČUDNA IZJAVA PRVOG ČOVEKA VOJVODINE: Zbiljić prvo prodao Kabića Zvezdi, a sada govori o tome da je ne treba pojačavati!

Objavljeno: 01.08.23 u 19:51

Sve je zbunio ovim rečima

Fudbaleri Vojvodine suočavaju se sa izuzetno važnom utakmicom u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, gde će se boriti protiv Apoela sa ciljem da se plasiraju u narednu fazu takmičenja i sastanu sa VorslomDilom Gori, što bi predstavljalo lakšeg protivnika.

U prvoj utakmici na Kipru, Vojvodina je pokazala hrabru igru i u nekoliko navrata bila nadmoćnija, ali je na kraju poražena rezultatom 2:1. Ovaj rezultat daje nadu Novosađanima da mogu preokrenuti rezultat u revanšu i obezbediti prolaz dalje.

Prethodno, Vojvodina se suočila sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom u prvom kolu domaćeg prvenstva, gde su pretrpeli poraz od 5:0. Ipak, ovaj meč dao je priliku mladim fudbalerima, među kojima se posebno istakao bek Stefan Bukinac.

Ponuda za talentovanog Stefana Bukinca već je stigla, a predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić otkriva da će klub morati doneti važnu odluku povodom njegovog budućeg puta.

Imali smo ponudu Crvene zvezde za Stefana Bukinca koju smo odlukom Upravnog odbora odbili, jednostavno njemu je mesto kod nas i tek treba da sazri kao igrač, a tek onda da nakon Vojvodine potraži u inostranstvu svoj dalji put. Ne možemo dalje da jačamo Crvenu zvezdu, Vojvodina mora da se približi Zvezdi i da proba da napadne titulu u naredne dve, tri godine – otkrio je Zbiljić za „Telegraf“.

Ipak, ovakva izjava deluje prilično licemerno, pa čak i zbunjujuće jer se postavlja pitanje zbog čega je onda prodat Uroš Kabić Crvenoj zvezdi.

Reč je o jednom od najboljih igrača Vojvodine, koja je imala milionske ponude iz inostranstva, ali je Kabić na kraju za 800.000 evra stigao u Beograd, tako da se nešto očigledno krije iz ovog.

1
7

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter