0
Fudbal

FOTO: Twitter/@juventusfc

ČELSI KRENUO U POHOD NA VLAHOVIĆA: 35 miliona plus jedan igrač ‘plavaca!’

Objavljeno: 01.08.23 u 09:45

Da li će popuplarni Duca otići na Ostvo?

Stara dama’ je imala turbulentnu sezonu sa mnogim usponima i padovima. Seriju su zavrišili kao sedmi, a ispali u polufinalima Lige Evrope i Kupa Italije. Takođe, oduzeti su im bodovi (10), a izbačeni su iz Evrope za narednu takmičarsku godinu, kako bi izbegli kazne zbog finansijskih malverzacija.

Što se tiče igračkog kadra, Di Marija je napustio Juve i vratio se u Benfiku, dok je Vlahović već duže vreme na izlaznim vratima. Sa Alegrijem nema neki odnos, a tokom čitave druge polusezone nije bio u onoj prepoznatiljivoj formi. Za srpskog reprezentativca je najviše zainteresovan Čelsi.

Timu iz Torina nije prioreitetno rešenje da ostane bez Vlahovića, ali ‘plavci’ nude 35 miliona plus Lukaku, ali pitanje je koliko bi ovaj transfer bio dobar za Juventus, pošto Belgijanac nije u onoj top formi. Takođe, ‘Duca’ se nije našao na pripremama svog kluba u SAD, tako da to može značiti samo jedno.

Vlahović je prošle sezone za ‘staru damu’ odigrao 42 utakmice, a postigao je 14 golova, a osim Juventusa, igrao je još za FiorentinuPartizan.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter