0
Evroliga

Euroleague-Crvena Zvezda v Barcelona from left Nick Calathes Pierre Oriola Cory Higgins Nikola Mirotic Alex Abrines Beograd, 21.01.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BARSELONA NASTAVLJA DA OTPUŠTA IGRAČE: Zvezdina velika želja slobodna u izboru nove sredine!

Objavljeno: 01.08.23 u 15:13

Odlučili su da ga se reše.

Barselona je ovog leta krenula u neku vrstu rekonstrukcije tima, a ugovor je pre svih ostalih radnji raskinula sa najvećom zvezdom, Nikolom Mirotićem. Nakon Nikole, potvrdile su se spekulacije španskih novinara da u redovima Barselone trenutno apsolutno niko nije siguran.

Oni su se danas zvanično rastali sa dugogodišnjim evroligaškim košarkašem, Korijem Higinsom. Istina je da Kori ulazi u pozne godine svoje karijere i da su mu povrede postale svakodnevnica, pa je ovakva odluka Barselone donekle i očekivana.

Kori se prethodnih nedelja povezivao sa Crvenom zvezdom, koja ga navodno neće dovesti zbog njegovog zdravstvenog stanja, odnosno činjenice da je često sklon povredama.

1
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter