0
Košarka

Kosarka-Aleksandar Sasa Djordjevic-Press Conference-Spisak Igraca Aleksandar Djordjevic Belgrade, 19.06.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SALE ISPRATIO DOMINACIJU ORLIĆA: Evo kako je bivši selektor Srbije čestitao osvajanje titule šampiona Starog kontinenta! (FOTO)

Objavljeno: 31.07.23 u 08:33

Ogroman uspeh našeg mladog tima

Srbija osvaja zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za košarkaše do 18 godina, koje je održano u Nišu. U finalnom meču, naši mladi košarkaši su pokazali izuzetnu igru i pobedili ekipu Španije rezultatom 81:71, čime su dokazali da budućnost košarke u našoj zemlji ostaje svetla.

Selektor Nenad Stefanović i njegova ekipa od 12 mladih igrača, predvođenih kapitenom Nikolom Topićem, pokazali su izvanrednu igru tokom celog turnira. Njihov trijumf jasno pokazuje da je košarka u Srbiji u sigurnim rukama i da se možemo ponositi perspektivom i talentom mladih igrača.

Odmah nakon osvajanja zlatne medalje, čestitke su počele da pristižu sa svih strana. Jedna od posebno značajnih čestitki stigla je od bivšeg selektora naše seniorske reprezentacije, Saše Đorđevića.

Svaka čast, šampioni! Iskrene čestitke treneru Stefanoviću, stručnom štabu i pre svega igračima na osvojenoj zlatnoj medalji, sjajnoj igri i fenomenalnom ponašanju! Bravo kume, još jedna! – napisao je Sale.

Ova pobeda Srbije na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina predstavlja sjajan uspeh i još jedan dokaz da košarka ostaje omiljen i uspešan sport u našoj zemlji.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter