0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MREŽE MIROVALE U LUČANIMA: Susret obeležila stravična povreda Anđelkovića!

Objavljeno: 31.07.23 u 21:35

Nije bilo većih uzbuđenja,

Ovogdišnju avanturu u Mozzart Bet Superligi Srbije započeli su fudbaleri Mladosti iz Lučana Radnik Surdulice. Meč je počeo u 19 časova, a završio se najnepopularnijim rezultatom 0:0, tako da gosti ostaju bez sva tri boda na ovom stadionu još od avgusta 2021. godine.

Surduličani nisu iskoristili veliku šansu već na startu utakmice, a domaći su ostali sa desetoricom već posle dva minuta pošto je Žunić krvnički pokosio Anđelkovića koji je doživeo tešku povredu i zadobio prelom.

Mladost je posle toga bila u podređenom polođaju, što se tiče poseda lopte, ali je i mogla da dođe do gola kada je Mirić je u 66. minutu posle centaršuta Varjačića sa desne strane sjajno skočio i zahvatio loptu glavom, ali je pogodio prečku.

U 85. minutu imali su domaćini šansu preko Abubakaka, ali je i on šutirao kraj gola. Najbolju šansu gosti su imali u 17. minutu kada je udarac Bogdanovića odbranio golman Stamenković, da bi Hajdarević u dva navrata dobro pripretio sa distance, u drugom poluvremenu, ali je za malo bio neprecizan.

Standings provided by Sofascore
4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter