0
Košarka

FOTO: KSS

LUDNICA U NIŠU: Ovako su Orlići proslavili osvajanje titule prvaka Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.23 u 08:13

Divna slika sa juga Srbije

Mladi košarkaši Srbije proslavili su spektakularnu pobedu i osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina. Nakon pobede u finalu protiv Španije (81:71), mladi asovi su se vratili u svlačionicu gde su priredili pravi šou.

Radost i sreća bili su neizmerni nakon što su postali prvaci Starog kontinenta. Uzbuđenje nije jenjavalo ni u svlačionici, gde su igrači proslavljali uspeh na najlepši način. Selektor Nenad Stefanović takođe je postao deo euforije, kada su ga igrači okupali nakon osvajanja titule.

U veselju su svi bili uključeni – pevali su, skakali od sreće i grlili se, a emocije su dosegle vrhunac. Verovatno nije izostalo ni nekoliko radosnih suza.

Ova pobeda predstavlja petu titulu prvaka Starog kontinenta za Srbiju u uzrastu do 18 godina, čime su naši mladi košarkaši ponosno vratili zlato u mušku reprezentativnu košarku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NextGen Hoops (@nextgenhoops)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter