0
Fudbal

FOTO: Twitter/@SevillaFC

LOŠ DAN ZA SRBE U SEVILJI: Dmitrović primio gol kroz noge, Gudelj zaradio crveni karton! (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.23 u 08:55

Definitivno nije bio njihov dan

Sevilja je pobedila Kristal Palas u prijateljskom meču rezultatom 1:1, a odluka o pobedniku donesena je posle izvođenja samo jedne penal serije. Meč je bio obeležen nekoliko zanimljivih momenata, koji su uticali na rasplet utakmice.

Strelac za Sevilju bio je Rakitić, koji je postigao gol sa bele tačke, dok je Andersen promašio penal za Palas. To je rešilo pitanje pobednika u korist Sevilje. Marko Dmitrović, golman Sevilje, nije bio zadovoljan primljenim golom kroz noge, dok je Nemanja Gudelj dobio crveni karton u 80. minutu, što je dodatno otežalo situaciju za tim iz Sevilje.

Već u 9. minutu, Gudelj je dobio žuti karton, a u finišu meča je zaradio drugi žuti karton nakon grubog prekršaja nad igračem Palasa, Ezeom. Odlaskom sa terena, Gudelj je ostavio ekipu Sevilje sa igračem manje, ali Palas nije iskoristio tu prednost da dođe do pobede.

Tokom meča, došlo je do koškanja između dvojice igrača, ali su većina aktera bila pribrana i sprečila ozbiljniji incident. Eze iz Palasa je izveo impresivan solo prodor i postigao gol, a Dmitrović nije uspeo da zaustavi taj sjajan potez.

Ovaj prijateljski meč doneo je dosta tenzije i uzbuđenja, ali i pokazao da i u ovim utakmicama igrači mogu biti veoma motivisani i ozbiljni u svom pristupu.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter