0
Košarka

FOTO: Screenshot/Youtube

ITUDIS OBJAVIO SPISAK PUTNIKA ZA MUNDOBASKET: Grci oslabljeni za Janisa Adetokumba!

Objavljeno: 31.07.23 u 20:45

Još malo i očekuje nas spektakl.

Ovogodišnji Mundobasket trajaće do 25. avgusta do 10. septembra a zemlje domaćini biće Japan, Indonezija Filipini. Nacionalni tim Srbije biće grupi B, sa Južnim Sudanom. Kinom i Portorikom.

Selektor ‘orlova‘ Svetislav Pešić je nedavno objavio spisak igrača koji će putovati na ovu smotru, a sada je i strateg Grče, Dimitris Itudis odabrao na koga će računati na predstojećem Svetkom prvenstvu. On neće računati na najboljeg igrača Janisa Adetokumba. 

To je mnoge razočaralo, a Itudis je povodom toga rekao da sve zavisi od doktora i njegove povrede.

-To će nam saopštiti doktori reprezentacije i lekari iz Milvoki Baksa, on se trudi da igra za Grčku, ali povreda je takva da će uskoro biti na reevaluaciji i saznaćemo da li će moći da igra ili ne. – poručio je.

Oni koji nemaju problema sa povredama su: Tomas Vokap, Dimitris Moraitis, Mihalis Luncis, Janulis Larencakis, Lefteris Bohoridis, Panajotis Kalaicakis, Vasilis Toliopulos, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Nikos Rogavopulos, Tanasis Adetokumbo, Dinos Mitoglu, Dimitris Agravanis, Manos Hacidakis, Jorgos Papajanis, Kostas Adetokunbo, Jorgos Calburis.

Heleni se nalaze u grupi C i to u Manili zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama, Jordanom i Novim Zelandom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter